Mi a BeSlimmer©?

A BeSlimmer© egy gyógynövényeket és krómot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula a testsúlycsökkentő program támogatására.

Mikor javasolt a kapszula fogyasztása?

Ha régóta küzd már a makacs súlyfeleslegével, ha minden kúrát, terápiát és lehetőséget kipróbált már, ha gyorsan szeretne látványos és maradandó eredményt elérni, akkor Ön a legjobb helyen jár.

Mitől ilyen forradalmi a hatékonysága?

A BeSlimmer© úgy lett megalkotva, hogy ötvözze a világ összes táján, valamennyi gyógyító kultúra által felhalmozott tudást, annak érdekében, hogy a legeredményesebb kombinációval szolgálja azok törekvését, akik valóban változtatni szeretnének.

Hogyan kell szedni?

Naponta 2 x 1 kapszula javallott, melyet étkezés előtt vagy után 2-3 dl folyadékkal ajánlott bevenni.

Mennyi idő után fogom látni, érezni az eredményt?

Az alak és testsúly változás -személytől függően-, akár már 3-4 hét után meg fog örvendeztetni bennünket.

Biztonságos a BeSlimmer© fogyasztása?

Abszolút. Összetevőit, mint a Fucus vesiculosus már az 1860-as évek óta alkalmazza az orvostudomány a súlycsökkentés támogatására. Citrus Aurantiumot (bitter orange) a tradicionális kínai gyógyászatban már évezredek óta használják, csak úgy, mint az amazóniai bennszülöttek az emésztési problémák kezelésére. A Phylanthus amarus Dél-Amerikában, Dél-Indiában és Ázsiában is népszerű, gyógyászati tulajdonságai miatt alkalmazott növény, a vércukorszint és a vérzsírszint normalizálásara, gyulladáscsökkentésre. A Juniperus communist már az ókorban is alkalmazták, emésztés javítására, gyulladáscsökkentésre. A krómról klinikailag bizonyított, hogy minden káros mellékhatás nélkül segíti a fogyást.

Mindenki szedheti?

Elegendő tapasztalat hiányában szedése nem javasolt gyermekeknek. Várandósság és szoptatás idején valamint fémallergia esetén nem alkalmazható.

Sportolni is kell mellette?

A restség, -azaz vonakodás a szükséges áldozathozataltól vagy erőfeszítéstől-, a 7 főbűn egyike. A henyélés minden bűnnek a forrása. Hasznos tevékenység nélkül elsorvadunk, és a kísértések áldozatává válunk. Egyébként nem kell.

Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény?

Nem áll rendelkezésre adat, amely bármilyen mellékhatásra vonatkozna.

Tedd fel a kérdésed!

6 + 2 =

Top